Gratis frakt over 399 kr - Norsk bedrift

Om Bloomy

Bloomy AS er en norsk nettbutikk med sminke, kosmetikk, acessories og andre “everyday essentials”. Vi tilbyr både kjente merkevarer og nyskapende produkter gjennom en sikker handleopplevelse med konkurransedyktige priser og rask levering.

Raske fakta om Bloomy

Bloomy ble stiftet 1. august 2021 av Malin Sveen Wærås og Håvard Herberg. Vi holder til på Raufoss i Vestre Toten kommune, hvor vi deler lokaler med Soundergy As i Storgata 63B (2830 Raufoss).

100% norsk nettbutikk

Mange nettbutikker kan ved første øyekast se ut til å være norske, men er i realiteten utenlandske selskaper. Vi er en 100% norsk bedrift, med en 100% norsk nettbutikk. Handler du hos oss sender du derfor ikke pengene dine ut av landet, men bidrar til verdiskapning i eget land. Vi er små blandt de store, så takk om du velger å handle av oss. Det setter vi uendelig stor pris på! ❤

Miljø og etikk

Merkevarene vi velger å tilby er håndplukket med tanke på kvalitet, miljø, bærekraft og etikk. Det er viktig at sminke og kosmetikk vi selger er cruelty-free (ikke testet på dyr), helst er vegansk, og har fokus på bærekraft. Mange av våre varer er også anbefalt om du sliter med allergier.

Hvor kommer våre varer fra?

Dessverre finnes det mange piratkopierte varer på nett, og vi ønsker å tilby deg sikre produkter. Vi kjøper derfor utelukkende våre varer fra de respektive merkevarenes offisielle norske distributør. 

Selskapsinformasjon

SelskapsformAksjeselskap
Organisasjonsnummer927 657 236
Stiftet01. august 2021
Nettbutikk åpnet11. november 2021
EiereMalin Sveen Wærås og Håvard Herberg
AdresseStorgata 63B, 2830 Raufoss

Kontakt oss

Ønsker å vite mer om oss, har du produktønsker eller ris/ros? Kontakt oss! Vi ser frem til å snakke med deg.

Vil du vite mer om å handle hos oss? Les vår kjøpsinformasjon for informasjon om bruk av nettbutikken, frakt, angrerett, reklamasjon osv.

Spar 10% på ditt første kjøp 🌸

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på ditt neste kjøp. Kun gyldig en gang per e-post.
Meld meg på nyhetsbrev
Lukk