Norsk bedrift - Betalingsutsettelse

Om Bloomy

Bloomy AS er en norsk nettbutikk med sminke, kosmetikk, acessories og andre “everyday essentials”. Vi tilbyr både kjente merkevarer og nyskapende produkter gjennom en sikker handleopplevelse med konkurransedyktige priser og rask levering.

Raske fakta om Bloomy

Bloomy ble stiftet 1. august 2021 av Malin Sveen Wærås og Håvard Herberg. Vi holder til på Raufoss i Vestre Toten kommune, hvor vi deler lokaler med Soundergy As i Storgata 63B (2830 Raufoss).

100% norsk nettbutikk

Mange nettbutikker kan ved første øyekast se ut til å være norske, men er i realiteten utenlandske selskaper. Vi er en 100% norsk bedrift, med en 100% norsk nettbutikk. Handler du hos oss sender du derfor ikke pengene dine ut av landet, men bidrar til verdiskapning i eget land. Vi er små blandt de store, takk for at du velger å handle av oss, det setter vi uendelig stor pris på!

Miljø og etikk

Merkevarene vi velger å tilby er håndplukket med tanke på miljø, bærekraft og etikk. Det er viktig at varene vi selger er cruelty-free (ikke testet på dyr), helst er veganske, og har fokus på miljø og bærekraft. Mange av våre varer er også anbefalt om du sliter med allergier.

Hvor kommer våre varer fra?

Dessverre finnes det mange piratkopierte varer på nett, og vi ønsker å tilby deg sikre produkter. Vi kjøper utelukkende våre varer fra de respektive merkevarenes offisielle norske distributør. 

Selskapsinformasjon

Selskapsform Aksjeselskap
Organisasjonsnummer 927 657 236
Stiftet 01. august 2021
Nettbutikk åpnet 11. november 2021
Eiere Malin Sveen Wærås og Håvard Herberg
Adresse Storgata 63B, 2830 Raufoss

Kontakt oss

Ønsker å vite mer om oss, har du produktønsker eller ris/ros? Kontakt oss! Vi ser frem til å snakke med deg.

Vil du vite mer om å handle hos oss? Les vår kjøpsinformasjon for informasjon om bruk av nettbutikken, frakt, angrerett, reklamasjon osv.

Cookie Consent with Real Cookie Banner