Gratis frakt over 399 kr - Norsk bedrift

Vilkår for bruk

Dette er våre vilkår for bruk av Bloomys nettside og tjenester. Innholdet i vilkår for bruk kan endres løpende. Du bør derfor lese igjennom vilkår for bruk når du besøker nettsiden neste gang.

Formålet med Bloomys nettside er å gi informasjon om Bloomys virksomhet, og å ha dialog med deg som kunde og bruker.

Opphavsrett

Innholdet på Bloomys nettside er undergitt opphavsrettsbeskyttelse. Innholdet kan lastes ned og lagres elektronisk eller skrives ut. Denne retten gis under forutsetning av at kilden til materialet angis på en korrekt måte.

Ansvarserklæring

Bloomy arbeider for å holde innholdet på vår nettside så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel forekomme at noe informasjon kan være ufullstendig, unøyaktig eller ikke oppdatert. Bloomy påtar seg intet ansvar for eventuelle feil, unøyaktigheter, eller utelatelser i opplysningene. Enhver beslutning du tar på basis av opplysningene på Bloomys nettside skjer på ditt eget ansvar. Bloomy påtar seg intet ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå av bruken av Bloomys nettside, eller opplysninger som finnes der.

Bloomys nettside kan inneholde lenker til andre nettsider utenfor Bloomys kontroll. Slike lenker er for å hjelpe Bloomys besøkende med å finne mer informasjon innen spesifikke områder. Bloomy gir ingen garanti for at informasjonen det er lenket til er korrekt, relevant, aktuell eller fullstendig.

Regler for kommentering og innlegg

Følgende regler gjelder for kommentering og debattering på Bloomys nettsted og tilkoblede sosiale medier:

  • Vær saklig, høflig og bruk alminnelig folkeskikk. Dette gjelder også når du eventuelt er uenig.
  • Du skal ikke mobbe eller publisere hets, trakassere, injuriere, oppfordre til lovstridige handlinger eller fremsette andre lovstridige utsagn.
  • Du skal ikke oppgi personlige eller sensitive opplysninger om noen.
  • Lenker du eventuelt oppgir skal være relevante.
  • Bloomy har redaktøransvar for innhold som publiseres, men du er selv personlig ansvarlig for at innholdet du bidrar med ikke bryter norsk lov.
  • Bloomy står fritt til å fjerne kommentarer og innlegg uten begrunnelse eller varsel, samt å fjerne muligheten for å kommentere på soundergy.no.

Spar 10% på ditt første kjøp 🌸

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på ditt neste kjøp. Kun gyldig en gang per e-post.
Meld meg på nyhetsbrev
Lukk