...

Idun Minerals

IDUN Minerals tilbyr sminke og kosmetikk for deg som elsker skjønnhet, og samtidig er er opptatt av trygge ingredienser, dyrevelferd og miljø!

Idun Minerals Logo

Om Idun Minerals

Ren og allergivennlig sminke og kosmetikk

Idun Minerals er en svensk skjønnhetsmerke som tilbyr sminke og kosmetikk til alle hudtyper, selv de mest sensitive. Alle produkter inneholder svært rene ingredienser, håndplukket for å beskytte og pleie huden.

IDUN Minerals har flere allergivennlige og svanemerkede produkter. Et eksemper er IDUN Minerals powder foundation, som er første foundation anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

IDUN Minerals og miljø

Med ambisjoner om å være et bærekraftig skjønnhetsmerke jobber IDUN Minerals i stor grad for å minske sitt fotavtrykk, og har som mål å ha en sirkulær bedriftsmodell innen 2030. Du vil derfor oppdage at IDUN Minerals produkter har innpakning i bærekraftige materialer, og at produkter av plast ofte er 100% resirkulert.

Mange av IDUN Minerals produkter produseres lokalt for å minske CO2 utslipp knyttet til transport av varer. Nær alle produktene er veganske, og ingen produkter er testet på dyr!

Rene produkter siden 2011

Siden merkets oppstart i 2011 har IDUN minerals vunnet en rekke priser, og er globalt et skjønnhetsmerke som raskt vokser i popularitet og omfang.

Finn dine favorittprodukter og IDUN sminke hos oss i dag!

Vis filtre

Lagerstatus

Salg

Pris

krkr

Kategori

Serie

Bruksområde

Egenskaper

Farge

Viser 1–12 av 141 resultater

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat eller via vårt kontaktskjema. Vi ser frem til å snakke med deg!

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.