Gratis frakt over 399 kr - Norsk bedrift
-20%

Glöd Sophie Elise Body Scrub

Vil du ha en selvbruning som varer lenger, eller bare en silkemyk og fornyet hud? Body Scrub fra Glöd Sophie Elise er rikt sammensatt med aktive ingredienser som effektivt eksfolierer, renser og nærer huden, samtidig som den forbedrer blodsirkulasjonen. Dette bidrar til en sunn og strålende glød fra topp til tå!

Opprinnelig pris var: 191kr.Nåværende pris er: 153kr.

Pris de siste 30 er samme som nåværende

  • Gratis frakt over 399
  • Eget lager, rask levering
  • Betalingsutsettelse med klarna
  • Rabatt på neste kjøp mot produktvurdering

1 på lager

Spørsmål?
Produktbeskrivelse

Glöd Sophie Elise Body Scrub er skapt med en unik blanding av naturlige ingredienser, inkludert sukkerkrystaller som forsiktig eksfolierer huden, og en rik sammensetning av oljer som nærer og hydrerer. Denne kroppsskrubben er 100% vegansk og fri for skadelige kjemikalier, noe som gjør den ideell for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Kokosolje er en nøkkelingrediens, kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper som etterlater huden din hydrert.

Det beste av alt er at denne skrubben er ideell å bruke rett før selvbruning for å sikre en jevn og holdbar brunfarge. For å oppnå det ultimate resultatet i selvbruning, inkluder vår kroppsskrubb i din skjønnhetsrutine. Du kommer garantert ikke til å angre!

For silkemyke resultater, bruk skrubben to ganger i uken.

Hvordan bruke

Påfør på fuktig hud ved å massere med faste, sirkulære bevegelser. Skyll deretter av med lunkent vann. Anbefales å bruke to ganger i uken for best resultat og silkemyk hud. Advarsel: Følg bruksanvisningen nøye. Unngå kontakt med øynene. Hvis produktet kommer i øynene, skyll straks med rent vann. Ved hudirritasjon, stopp bruk umiddelbart. Hvis irritasjonen ikke gir seg, kontakt lege. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ingredienser

200 ml.
Sucrose, Propylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Αctinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Trehalose , Betaine, Tocopheryl Acetate, Chlorphenesin, Parfum (Fragrance), Coumarin.

SKU: Categories: Kroppsskrubb

Relaterte produkter

Ecooking Basic Skincare Gift Set Gavesett 02
Ecooking Basic Skincare Gift Set gavesett
Dagkrem

Utsolgt

479kr

Omtaler

There are no reviews yet

Bli den første til å omtale “Glöd Sophie Elise Body Scrub”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spørsmål om Glöd Sophie Elise Body Scrub?

Hei! Malin her, eier av Bloomy.no! 🌸 Så hyggelig at du har funnet veien til nettbutikken vår. Spør meg gjerne om det er noe du lurer på, så svarer jeg så raskt som mulig. Jeg kan nås via kontaktskjemaet under (e-post), eller på messenger chat.  

Lukk

Spar 10% på ditt første kjøp 🌸

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på ditt neste kjøp. Kun gyldig en gang per e-post.
Meld meg på nyhetsbrev
Lukk