Gratis frakt over 399 kr - Norsk bedrift

Best i test solkrem

Ute etter best i test solkrem? Selv om du kun oppholder deg ute, eller skal på stranden, er det viktig å benytte solkrem for å minske eksponering mot skadelig UV stråling. Men visste du at solkremer fra mange kjente merker inneholder stoffer som kan være skadelige for deg og miljøet? Gjør deg selv og miljøet en tjeneste, velg en god solkrem!

Hvert år kan man lese en rekke forskjellige tester på solkrem. Hos Forbrukerrådets siste test er det kun 6 solkremer som anbefales med grønt fjes.

Best i test solkrem – Hvilken solkrem er best?

ecooking solkrem til kroppen 02

Blant solkremene som får best karakter fra Forbrukkerådet finner man Ecooking Solkrem for kroppen SPF 30. I likhet med de fem andre solkremene med toppkarakter inneholder ikke denne allergifremkallende, hormonforstyrrende eller miljøfarlige stoffer.

Solkrem for sensitiv hud

Velger du en solkrem med grønt fjes kan du være trygge på at du ikke smører farlige stoffer rette på huden, og du kan ha bedre samvittighet med tanke på miljøet. De fleste solkremene vi forhandler er også parfymefri, perfekt for deg med sensitiv hud eller allergier.

Solkrem året rundt

Visste du at det er anbefalt å bruke solkrem året rundt? Mange benytter kun solkrem når de skal på stranden, men det er faktisk anbefalt å benytte solkrem året rundt, spesielt i ansikt.

Du blir ikke mindre brun av solkrem

Nei, du blir ikke mindre brun av å bruke solkrem. Solkrem hindrer deg ikke i å bli brun – men gjør det mulig for deg å oppholde deg lenger i solen uten å bli brent, og gir deg en bedre brunfarge som varer lenger. Så uansett hudtype vil du ha nytte av å bruke solkrem!

ecooking solkrem til kroppen 01

Et siste tips – Vær tidlig ute om du skal ut å reise!

Husk å vær tidlig ute med å kjøpe inn solkrem om du skal på reise. Det er ikke sikkert du finner solkremen du ønsker på tax free eller i utlandet. God tur! 🌞🌞

Legg igjen en kommentar

Spar 10% på ditt første kjøp 🌸

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på ditt neste kjøp. Kun gyldig en gang per e-post.
Meld meg på nyhetsbrev
Lukk