Gratis frakt over 399 kr - Norsk bedrift

Neglelakk uten farlige stoffer – Oppdag 5 free formula

[lwptoc]

Leter du etter neglelakk uten farlige stoffer? Oppdag ‘5 free formula’ med IDUN Minerals!

Hva betyr 5 free formula?

“5 free formula” er et begrep som brukes i skjønnhetsindustrien for å beskrive neglelakker som er fri for fem spesifikke skadelige kjemikalier. Disse kjemikaliene er ofte funnet i tradisjonelle neglelakker, og kan være skadelige for helsen din. Her er en kort oversikt over disse fem kjemikaliene:

  1. Toluen: En væske med en søt, sterk lukt som ofte brukes som løsemiddel. Det kan forårsake irritasjon i øynene og luftveiene, og langvarig eksponering kan føre til mer alvorlige helseproblemer.
  2. Dibutylftalat (DBP): Dette er en type ftalat, en gruppe kjemikalier som ofte brukes for å øke fleksibiliteten og holdbarheten til plast. DBP har vært knyttet til reproduktive problemer, spesielt hos menn.
  3. Formaldehyd: Dette er en fargeløs gass med en sterk, prikkende lukt. Det er ofte brukt i byggematerialer og for å produsere mange husholdningsprodukter. Eksponering for formaldehyd kan forårsake irritasjon i huden, øynene, nesen og halsen.
  4. Formaldehyd-harpiks: Dette er en type polymer som ofte brukes i produksjonen av maling, lim og belægninger, inkludert neglelakk. Noen mennesker kan utvikle en allergisk reaksjon på denne ingrediensen.
  5. Kamfer: Dette er en hvit krystallinsk substans med en sterk, penetrerende lukt. Det er ofte brukt i medisinske salver og kremer. I store doser kan det forårsake irritasjon, kvalme, forvirring, og til og med anfall.

Ved å velge en neglelakk med en “5 free formula”, kan du være trygg på at du unngår disse potensielt skadelige kjemikaliene. Det er et sunnere valg for neglene dine, og for kroppen din som helhet.

IDUN Minerals Nail Polish – Neglelakk uten farlige stoffer

Hos Bloomy, er vi stolte av å tilby IDUN Minerals Nail Polish, en neglelakk som er basert på en 5-free formel. Dette betyr at du kan nyte glansfulle, vakre negler uten å bekymre deg for å utsette neglene dine for unødvendige kjemikalier.

IDUN Minerals Nail Polish er ikke bare fri for skadelige stoffer, men den er også 100% vegansk og cruelty free. Det betyr at produktene er fri for dyreprodukter og ikke har vært involvert i dyreforsøk.

Pleiende ingredienser for dine negler

Men det stopper ikke der. IDUN Minerals Nail Polish er beriket med vitaminer og søt mandelolje. Disse ingrediensene har en rekke fordeler for neglene dine, som å forebygge sprekker, gi næring og langvarig beskytte. Alle disse bidrar til å gi deg en jevn og glansfull finish.

Prøv IDUN Minerals Nail Polish selv

Med vår langvarige, ultraglansende og ekstra pleiende formel, vil du raskt forstå hvorfor IDUN Minerals Nail Polish er blitt mange sin favoritt neglelakk. Vi gleder oss til å se hvordan IDUN Minerals Nail Polish kan forvandle neglene dine!

Så, er du klar for å prøve en neglelakk uten farlige stoffer? Besøk vår nettbutikk og oppdag fordelene med 5 free formula selv!

Idun Minerals Nail Polish 07

Legg igjen en kommentar

Spar 10% på ditt første kjøp 🌸

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på ditt neste kjøp. Kun gyldig en gang per e-post.
Meld meg på nyhetsbrev
Lukk