Gratis frakt over 399 kr - Norsk bedrift

Deodorant uten aluminium: En friskere vei fremover!

[lwptoc]

Hva gjør en deodorant?

La oss starte med det grunnleggende: Hva gjør en deodorant? Vel, deodoranten din har en enkel, men viktig oppgave: å holde deg frisk og tørr, og hindre svettelukt. Deodoranter jobber med å maskere eller nøytralisere luktene som produseres når svetten vår brytes ned av bakterier. Men ikke alle deodoranter er skapt like, og noen har ingredienser som kan gi grunn til bekymring.

Er det aluminium i deodorant?

Ja, det er aluminium i mange deodoranter, spesielt i antiperspiranter​1​. Aluminium er et virkestoff som brukes i antiperspiranter for å redusere svette ved å blokkere porene dine. Selv om aluminium i lave konsentrasjoner generelt anses som trygt, er det noen som foretrekker å unngå det på grunn av potensielle helsebekymringer. Dessuten, hvem vil vel ha blokkerte porer?

Aluminiumfrie alternativer

Heldigvis finnes det gode alternativer til aluminiumsbaserte deodoranter. Hos Bloomy tilbyr vi en rekke deodoranter uten aluminium som er like effektive – og mye snillere mot huden din.

AHAVA Water Magnesium Rich Deodorant – deodorant uten aluminium

Dette er en hudvennlig deodorant laget med kraftig magnesium fra Dødehavet. Den er godkjent av hudleger og tilbyr et flott alternativ til de kontroversielle ingrediensene som ofte finnes i andre antiperspiranter. Den passer for sensitiv hud og holder huden under armene dine tørr, rolig og fri for ubehagelig lukt​2​. Kjøp den her

AHAVA Men Mineral Roll On Magnesium Deodorant – deodorant uten aluminium herre

Denne deodoranten er også formulert med magnesium fra Dødehavet og er perfekt for menn som ønsker en naturlig, aluminiumsfri deodorant som faktisk fungerer. Den er hudvennlig, godkjent av hudleger og passer for sensitiv hud. Den holder huden under armene dine tørr, rolig og fri for ubehagelig lukt​3​. Kjøp den her

Oppsummering

Så der har du det! Aluminium i deodorant er ikke noe du nødvendigvis trenger å være redd for, men hvis du foretrekker å unngå det, har du gode alternativer. Prøv en av våre aluminiumfrie deodoranter og kjenn forskjellen på huden din – vi tror du vil være glad for at du gjorde det!

Andre blogginnlegg

Oppdag mer! Les videre ved å dykke ned i våre andre blogginlegg.

Legg igjen en kommentar

Spar 10% på ditt første kjøp 🌸

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på ditt neste kjøp. Kun gyldig en gang per e-post.
Meld meg på nyhetsbrev
Lukk