Gratis frakt over 399 kr - Norsk bedrift

Gua Sha: Den gamle skjønnhetshemmeligheten som vil forvandle din hudpleierutine!

Utforsk Gua Sha, den gamle skjønnhetshemmeligheten som forvandler hudpleierutinen din. Lær mer her

Utforsk verdenen av Gua Sha

Har du hørt om Gua Sha, men er usikker på hva det egentlig er? Du er ikke alene. Denne gamle kinesiske teknikken har tatt skjønnhetsverdenen med storm, og det er på tide å dykke dypere inn i hva Gua Sha egentlig er.

ROSENKVARTS Jade Gua Sha 02

Hva hjelper Gua Sha med?

Gua Sha er kjent for å ha mange helsefordeler. Den kan bidra til å redusere hevelser, fremme blodsirkulasjonen, og gi huden en sunn glød. I tillegg kan Gua Sha hjelpe med å løse opp spenninger i ansiktsmuskulaturen, noe som kan gi en oppstrammende effekt. Sjekk ut vår ROSENKVARTS Jade Gua Sha for å prøve selv!

Hvor ofte bruke Gua Sha?

Hvor ofte du skal bruke Gua Sha avhenger av din personlige hudpleierutine og hudtype. Generelt sett kan Gua Sha brukes daglig, men hvis du har sensitiv hud kan det være lurt å begrense bruken til et par ganger i uken.

Hvordan bruke en Gua Sha?

Å bruke en Gua Sha er enkelt, men det krever litt teknikk for å få mest mulig ut av det. Først og fremst, sørg for at ansiktet ditt er rent og fuktet. Påfør deretter et serum eller en olje på huden for å gi Gua Sha-steinen noe å gli på. Dette hjelper også med å øke absorpsjonen av produktet.

Når huden din er forberedt, ta din Gua Sha-stein – vi anbefaler vår ROSENKVARTS Rose Quartz Gua Sha for en ekstra luksuriøs opplevelse. Hold steinen i en vinkel på omtrent 15 grader mot huden. Begynn ved halsen og arbeid deg oppover mot ansiktet, bruker lette til moderate strøk. Beveg steinen i oppadgående og utovergående bevegelser for å hjelpe med lymfedrenasje og øke blodsirkulasjonen.

Pass på å være ekstra forsiktig rundt det følsomme øyeområdet. Etter bruk, husk å rengjøre Gua Sha-steinen din med mild såpe og vann, og tørk den deretter grundig.

Hvordan renser jeg min Gua Sha?

Etter hver bruk, rengjør Gua Sha-steinen din med mild såpe og vann, og tørk den deretter grundig. Det er viktig å holde Gua Sha-steinen ren for å unngå bakterievekst.

ROSENKVARTS Rose Quartz Gua Sha 01

Er Gua Sha bra?

Ja, Gua Sha er bra for huden! Det er en naturlig, kjemikaliefri metode for å forbedre hudens utseende og helse. Men husk, som med alle hudpleiebehandlinger, er det viktig å lytte til huden din og tilpasse bruken etter dine individuelle behov.

Legg igjen en kommentar

Spar 10% på ditt første kjøp 🌸

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på ditt neste kjøp. Kun gyldig en gang per e-post.
Meld meg på nyhetsbrev
Lukk