Gratis frakt over 399 kr - Norsk bedrift

Hva er en face roller?

Lurer du på hva en face roller egentlig gjør for huden din? La oss dykke ned i denne skjønnhetstrenden og oppdage fordelene!

Hva er en face roller?

En face roller, eller ansiktsrulle på norsk, er et skjønnhetsverktøy designet for å massere ansiktet. Den har en liten rulle i hver ende, ofte laget av krystaller som jade eller rosenkvarts, som du ruller over ansiktet.

face roller med rosenkvarts sten liggende på bord

Hva gjør en face roller?

Face rollers har flere fordeler. De kan bidra til å øke blodsirkulasjonen, redusere hevelse, hjelpe hudpleieprodukter til å trenge dypere inn i huden, og til og med bidra til å lindre spenning i ansiktsmusklene.

Øker blodsirkulasjonen

Når du ruller ansiktsrullen over huden, stimulerer du blodsirkulasjonen. Dette kan bidra til å gi huden din en naturlig glød og fremme cellefornyelse.

Reduserer hevelse

Face rollers kan også bidra til å redusere hevelse, spesielt rundt øynene. Dette er fordi massasjen hjelper til med å drenere overflødig væske og redusere opphopning av lymfevæske.

Forbedrer absorpsjonen av hudpleieprodukter

Når du bruker en face roller etter å ha påført hudpleieprodukter, kan det hjelpe produktene til å trenge dypere inn i huden. Dette kan gjøre produktene mer effektive.

Lindrer spenning i ansiktsmusklene

Mange av oss holder spenning i ansiktet vårt uten at vi er klar over det. En face roller kan hjelpe til med å lindre denne spenningen, akkurat som en massasje kan lindre spenning i resten av kroppen.

Hvordan bruke en face roller?

Å bruke en face roller er enkelt og avslappende. Her er en enkel trinn-for-trinn guide:

  1. Påfør din favoritt hudpleieprodukt, som en fuktighetskrem eller serum, på renset hud.
  2. Ta face rolleren og begynn ved haken. Rull oppover og utover, mot ørene.
  3. Flytt deretter til pannen, og rull oppover og utover her også.
  4. Til slutt, rull fra under øynene og utover mot tinningene.

Husk å bruke lett trykk og rull alltid oppover og utover, aldri nedover.

Hvor ofte bør du bruke en face roller?

For best resultat, anbefales det å bruke face roller daglig. Du kan bruke den om morgenen for å hjelpe med å redusere hevelse og friske opp huden, eller om kvelden som en del av din avslappende hudpleierutine.

Hva slags face roller bør du velge?

Det finnes mange forskjellige typer face rollers på markedet, men de mest populære er laget av jade eller rosenkvarts. Jade er kjent for sine beroligende egenskaper og kan hjelpe til med å redusere hevelse. Rosenkvarts er kjent som kjærlighetssteinen og sies å fremme en følelse av velvære. Bloomy selger følgende face rollers i rosenkvarts og jade:

ROSENKVARTS Rose Quartz Roller ansiktsrulle

ROSENKVARTS Jade Roller ansiktsrulle

Hvordan ta vare på din face roller?

For å holde face rolleren din i topp tilstand, er det viktig å rengjøre den regelmessig. Du kan gjøre dette ved å tørke den av med en fuktig klut etter hver bruk, og deretter tørke den tørr. Du bør også unngå å la den ligge i direkte sollys, da dette kan føre til at krystallene falmer.

Konklusjon

Med sin enkle bruk og mange fordeler, er det ingen overraskelse at face rollers har blitt et must-have skjønnhetsverktøy. Så hvorfor ikke prøve det selv? Din hud vil takke deg!

Vennligst gi meg beskjed om du vil ha noen endringer i dette blogginnlegget.

 

Legg igjen en kommentar

Spar 10% på ditt første kjøp 🌸

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på ditt neste kjøp. Kun gyldig en gang per e-post.
Meld meg på nyhetsbrev
Lukk