...

Kent Brushes

Se vårt utvalg av Kent Brushes. Et stort utvalg av hårbørster, kammer og andre hårprodukter.

Kent Hairbrushes Logo

Om Kent Brushes

Kent Brushes er en gammel og verdenskjent Britisk produsent av børster for alle brusområder innen skjønnhet og personlig pleie. Mange av produktene er håndlaget, med bruk av naturlige og bærekraftige materialer.

Histore

Kent Brushes ble grunnlagt i 1777, og har siden den gang blitt kjent som en av de fineste hårbørsteprodusentene i verden. Kent Brushes er også et av de eldste britiske selskapene som eksisterer i dag, og er en kongelig garantiholder for hårbørster som har levert kongelige husholdninger i ni suverene regjeringer på rad.

Kent Brushes har vært involvert i begge verdenskrigene, utstyrt millioner av børster til tropper i hæren, marinen og RAF. Det har til og med blitt laget spesielle børster der kart og kompasser ble skjult for å hjelpe krigsinnsatsen.

Kent Brushes i dag

Etter å ha produsert børster i over 240 år, tilbyr Kent Brushes et omfattende utvalg av over 250 produkter, alt fra børster for hår, kropp, klær, sminke, tenner og barbering.

Merket distribueres til mer enn 50 land over hele verden, inkludert USA, Canada, Australia, Japan og regioner som Europa, Skandinavia og Midtøsten.

Vis filtre

Lagerstatus

Salg

Pris

krkr

Kategori

Serie

Bruksområde

Viser 1–12 av 23 resultater

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat eller via vårt kontaktskjema. Vi ser frem til å snakke med deg!

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.